Ann-Sofi kom till Triggerfish för snart två år sedan och är byråns friska fläkt. Sedan hon kom till Triggerfish har hon varit med och kraftigt bidragit till Triggerfish resa till att bli en betydligt mer processorienterad webbyrå för större och större kunder.

Vi kallar henne för Annso och hennes styrka är att ta hand om kunden från början till slut. Hon är grym på att ta sig an ett nytt projekt och förstå och definiera varje kundprojekts mål & syfte samt driva det mot färdig webbplats. Hon gillar de stora övergripande penseldragen men kan även grotta ner sig i statistik och nyttja sina kunskaper som Google Analytics certifierad.

Att hon kommer från kundsidan där hon varit Sälj- och Marknadschef på Idre Fjäll gör att hon vet vad kunden behöver och kan känna oro kring. Hon har även jobbat som projektledare och uthyrd marknadschef på reklambyrån United Power i Falun och har genom detta en bred erfarenhet av kommunikation och marknadsföring på nätet och i mer traditionella kanaler. Ann-Sofi ser att framtiden ligger i digital kommunikation vilket är en av anledningarna till att hon valde att återvända till huvudstaden och jobba på Triggerfish.

Vi får ofta höra att Annso är en klippa vilket vi håller med om. Speciellt med tanke på att hon gärna slänger sig ut från bergets klippa med ett par lagg under fötterna. Hon älskar friluftsliv kan man enkelt säga. När vi andra åker till Sälen och bor i stuga, då berättar Annso att hon sovit i bivack i en driva utanför Väggen i Hundfjället. När vi andra åker till någon storstad på semester, då åker Annso och campar i Iran. En frilutsmänniska ut i fingerspetsarna kan man säga.

Vi älskar att Annso givit upp Idre fjällen och Falun för livet på Söder.

Fortsätt älska livet Annso!