Man kan konstatera att sommaren är här när Jakob åker till Bauhaus och köper en mega AC som kyler ner vår webbyrå. För er som har varmt på kontoret kan vi kraftigt rekommendera en AC!

Projekt

Vi hade ett stort inflöde av nya kunder innan midsommar vilket gör att teamet just nu har högsta växel för alla kunder som vill lansera sina projekt ”efter sommaren”. Hittills har sommaren varit fokuserad på Almedalen där vi hade två kunder som lanserade sina webbplatser. Moderaterna och SSM. Nu pågår arbetet med diverse olika projekt. Två där fokus ligger på försäljning av produkter (roll-uper och bakmaskiner), en kund som säljer luftvärmepumpar, en större riksorganisation samt ett där vi för första gången på riktigt får jobba med market automation. Alla har sina unika utmaningar och givetvis byggs de i WordPress.

Semester

Vi skall även få ett antal välförtjänta veckors paus efter en mycket intensiv höst. Vi kan konstatera att vi har haft högsta växel sedan december. Skall bli så skönt med lite ledighet tycker alla. Ann-Sofi är i skärgården, Micke & Malin är på Island, Hakan åker till Turkiet, Niklas till Västkusten, Per till Österlen, Christian har varit i Berlin, Aija i Finland och Tomas & Jakob är på Gotland (inte tillsammans dock).

Njut av sommaren (träna, umgås, häng och tanka energi) så hoppas vi att vi ses efter sommaren.