En gråmulen helg i början av november flög hela Triggerfish plus en nyrekryterad utvecklare ner till Mallorca och möttes av 23 graders värme och ett fantastiskt väder. VD Jakob agerade lokal guide.

För att få en snabb överblick över hur vackert Palma är klev vi på varsin Segway. Vi såg väl inte supercoola ut men shit vad kul det var! Fördelen med att köra Segway är att den snabbt tar dig fram genom små gränder och torg.

Efter Segway-turen smakade ölen strålande på restaurang Coto som ligger i området La Lonja. Rekommenderas.
Givetvis körde vi konferens och diskuterade Triggerfish framtid. Vi har bra flyt i vår webbyrå nu och vi behöver styra upp både processer och nyrekrytering. Det blev ett bra snack!

mallorca-segway

Bredvid hotellet råkade en av Palmas bästa barer ligga. Ginbo heter baren och har sjuuukt goda GTs. Det är ett sådant ställe där de frågar vilken tonic du önskar och hur torr du vill ha GTn. Ni fattar.

På kvällen besökte vi området Santa Catalina och restaurangen Patron Lunares med spanskt / crossover på menyn. Stället är coolt, trendigt och klart värt ett besök.

valldemossa-vandring-300x300Nästa dag stod bussen utanför hotellet kl. 09 tillsammans med Per Huss. Per Huss är en av Sveriges genom tidernas bästa extremskidåkare och var under några år även världens bästa. Han var den första åkaren som POC sponsrade och har varit med i otaliga extremskidfilmer. Numera är Per och hans fru bosatta på Palma och jobbar som guider runt om i världen.

Per tog oss upp till Ärkehertigens rutt som går från Valldemossa och bort mot Deia. Vi hade galet tur med vädret som bjöd på 23 grader, vindstilla och inte ett moln. När vi kom upp till 1 000 meter var utsikten ”breathtaking” som vi säger. Går knappt att beskriva hur vackert det var.

Micke gillar att åka MC så vi hyrde en hoj till honom. Han var glad att få åka till Sa Calobra.

På kvällen var det dags för tapas på stans bästa tapasbar Tast. Vi sa ”hit us” till servitören.

triggerfish-paddeltennis-300x300I Spanien är paddeltennis en av de absolut största sporterna så givetvis var vi tvungna att prova. Paddeltennis är en kombination av tennis och squash fast enklare. Starten var trevande men efter en timma vevade alla på ordentligt och nu är de flesta i teamet helt hooked på paddel. Det måste vi göra om. Det har nyligen öppnat en på Gärdet som vi måste besöka.

Om fredagen var hurtig så var lördagen inte det. En Ferretti 70 fots yacht väntade på oss i hamnen och även denna dag var vädret med oss. Dagen spenderades i en vik bortom Magaluf med god mat, vin, bärs, wakeboard, SUP, lek och bus.

På kvällen visste vi inte riktigt vad vi hade bokat för restaurang, bara att den skulle vara bra. Canela som ligger nära Av Born visade sig vara en riktig höjdare. Vi fick en avsmakningsmeny med så galet god mat. De har även luncher för den som inte orkar gå igenom en hel supermiddag. Rekommenderas starkt.

Palma och Mallorca visade sitt allra vackraste ansikte. We will be back.

triggerfish-yacht