Vi går just nu igenom en turbulent tid av sällan skådat slag. Vi är alla mer eller mindre berörda av vad som händer. Jag vill med detta berätta om hur vi på Triggerfish ser på situationen, vad vi gör och vad vi tillsammans kan göra.

Vårt främsta mål är att, förutom att hålla hälsan i behåll, fortsätta bedriva Triggerfish i vanlig ordning. Det är viktigt att vi i Sverige nu fortsätter jobba på och göra det bästa av situationen för att minimera konsekvenserna framöver.

Digitala lösningar – nu viktigare än någonsin

Alla branscher som bygger på att vi människor möts drabbas hårt, på ett eller annat sätt. Mitt råd till dig som ledare är att vara förberedd på en minskad orderingång, längre cykler, ökad prispress och tuffare tider. Det gäller att vara handlingskraftig och agera.

Vi är givetvis partiska i målet men vi är övertygade om att det nu är viktigare än någonsin att ställa om till en digitalt optimerad affär.

Att ha en högkonverterande webbplats är grundbulten i detta arbete. Hör av er till er projektledare för att diskutera hur vi kan göra en insats för att öka er konvertering samt förbättra organisk SEO.

Vi är försiktiga

Vi har gjort en rad olika försiktighetsåtgärder för att minimera risken att få eller sprida smittan.

Business as usual

Vi fortsätter bedriva Triggerfish utan någon som helst nedtrappning. Vi är otroligt tacksamma för alla ni som fortsätter beställa våra tjänster. Vi behöver er lika mycket som ni behöver era kunder. TACK!

Små gester som ger mycket glädje

Saker som det här gör mig varm i hjärtat i dagar som dessa.

Tillsammans tar vi oss igenom denna fas av oro och turbulens.
Ta hand om er!

Med varma hälsningar,
Jakob Pernvik
VD