På bilden ser ni Henrik Segergren, Growth Director iO Nordics, Ann-Sofi Nääs, byråchef och Jakob Pernvik, vd.

Vi fortsätter på vår resa men nu som en del av iO. 

Sedan 2009 har Jakob Pernvik varit majoritetsägare för Triggerfish. Under de senaste 13 åren har vi vuxit till en byrå med mer än 40 anställda och haft förmånen att jobba med otaliga fina företag och organisationer – många av dem bidrar till en bättre värld.

Vi har alltid haft vår kärnaffär i att vara ansvariga för framtagandet och optimering av vår kunds webbplats och har successivt breddat vårt erbjudande till att jobba alltmer insiktisdrivet. 

Idag har Triggerfish tagit ett nytt stort steg – att bli en del av iO. Genom att bli en del av iO kommer vi att kunna erbjuda våra kunder ett bredare erbjudande, men även erbjuda våra medarbetare fler duktiga kollegor som gör att vi utvecklas som individer och bolag.

Triggerfish fortsätter

Jakob fortsätter att vara VD och Ann-Sofi fortsätter som byråchef. Vi fortsätter göra det vi gör, med samma team och energi, men med skillnaden att vi nu kan erbjuda fler tjänster och en bredare palett kompetenser. 

Att gå in i en era tillsammans med iO känns extremt rätt i timing för Triggerfish utvecklingsfas. Vi har kommit långt men både marknad och medarbetare ställer krav som vi nu kan matcha med ett bredare och djupare erbjudande. För varje möte vi hade med iO kändes det allt mer rätt. iO drivs av personer som har lång och gedigen erfarenhet av byråvärlden och är oerhört kunniga inom digital kommunikation. Vi delar samma värderingar, samma vision och jag ser fram emot att få erbjuda både våra kunder men också våra medarbetare större möjligheter.

Jakob Pernvik VD på Triggerfish

Vi ser otroligt mycket fram emot resan framåt. Tillsammans tar vi nu de första kliven mot en ny och ännu större framtid! 

Läs mer om iO: https://story.iodigital.com och https://nordics.press.iodigital.com/