Vi har suttit i våra fantastiska lokaler i snart 7 år och har stormtrivts. Den underbara utsikten, närheten till Slussen, nära massvis med restauranger och afterworkställen.

När vi flyttade till Katarinavägen 19 var vi 6 personer och har med åren vuxit. Nu är vi snart 20 personer och väldigt mycket har hänt med Triggerfish sedan den tiden. Idag jobbar vi med några av Sveriges främsta varumärken och växer stadigt. Vi kände att det var dags att vända blad, gå vidare och sätta Triggerfish i nya väggar. Få ny energi, se något nytt och inte växa fast.

Sen är inte Slussenprojektet super när man är programmerare kan vi villigt erkänna. Men Slussen finns kvar och vi kanske återvänder en vacker dag.

Den 1/9 skulle vi flytta till Hornstull – trodde vi…

Våra nya lokaler fick under sommaren en omfattande vattenläcka och satte stopp för vår flytt och kruxet var att vi måste lämna våra lokaler den 1/9.  Mindre panik infann sig och späddes på av att vi valt att köpa alla inventarier i nya lokalen för att flytten skulle gå så smidigt som möjligt. Det blev inte smidigt. Nu är alla inventarier på något lager som försäkringsbolaget har för att skadereglera.

Vi själva måste ta vägen någonstans på kort notis.
Strul är bara förnamnet.

Vad gör vi nu?

Jo, vi flyttar temporärt till en av våra kunders kontorshotell som heter United Spaces och ligger vid Waterfront. Vi ser fram emot att prova att sitta där med allt vad det innebär.

Skall ni träffa oss ber vi er alltså att bege er till Waterfront Building och United Spaces.

Livet skall vara ett äventyr ibland.