En tidig vårdag träffade vi Malin Parkkali på Triggerfish kontor för att lära känna henne lite mer. Malin har nyligen anslutit sig till Triggerfish som ny projektledare och vi är otroligt glada att hon börjat hos oss.

Malin – berätta om dig själv. 

Jag är en projektledare ut i fingerspetsarna som tycker att agil styrning, förändringsledning och agila metoder är spännande och kul. Under de senaste tio åren har jag varit involverad i många olika digitala projekt allt från webbplatser, appar, AR, digitala tjänster, VR till digital innovation och e-handel, för flera olika branscher – från start-ups till offentlig sektor.

Varför bestämde du dig för att börja hos oss?

Jag kom i kontakt med Triggerfish i min tidigare roll som digital projektledare på Svenska institutet och blev imponerad av kunderna som Triggerfish samarbetar med och Triggerfish-teamets samlade kunskap, när jag såg på LinkedIn att man sökte en projektledarkollega så sökte jag jobbet direkt.

Nu har du varit här en tid, vad har du lärt dig av Triggerfish som du inte visste?

Med risk för några cliffhangers så har jag lärt mig att man gör flera stora headless-projekt som lanseras inom kort, att man vill jobba mer agilt och i kundnära team (yeeey) och att Triggerfish-teamet alltid vill lära sig nya saker och dela med sig av sin kunskap. 

Som projektledare, vilka nyckelord skulle du vilja använda för att beskriva dig själv?

Jag är en strukturerad och pragmatisk problemlösare med en agil verktygslåda i ena handen och people skills i den andra  som tillsammans med mitt team jobbar med att hitta det gyllene snittet i gränslandet mellan användarens behov, kundens affärsutveckling och teknikens möjligheter.  

Vad ser du fram emot att få jobba med?

Jag ser fram emot att få lära känna Triggerfish kunder, alla nya  kollegor samt att få vara en del av Triggerfish omställning till en än mer agil styrning där jag ser fördelar med att skapa lättrörlighet och flexibilitet. 

Vi är nu 3 Malin på Triggerfish. Har du fått något smeknamn än?

Ja, det hölls en inofficiell intern tävling i att ge mig ett smeknamn och det verkar som att “Parkki” är det som gäller 🙂