Behovet av våra kompetenser har ökat under pandemin och därför har vi under det senaste halvåret rekryterat hela elva nya briljanta kollegor. Om du inte redan träffat dem i något pågående projekt så kommer här en snabb sammanfattning av hela gänget.

Magnus Widén, fullstackutvecklare.

Magnus Widén, fullstackutvecklare

Webbutvecklaren med +20 år erfarenhet från både frontend och backend-projekt. Han ser fram emot att djupdyka i Triggerfish nya tech-stack med headless WordPress, NextJs och React och samtidigt bidra till alla kunder som gör gott i världen.

Malin Parkkali, digital projektledare.

Malin Parkkali, digital projektledare

Efter att ha stött på Triggerfish när hon jobbade på kundsidan tog hon klivet över till oss i februari. Hon jobbar just nu på att bli varm i kläderna och ser fram emot att lära känna både kollegor och kunder kommande veckor för att därefter driva stora som små kundprojekt och även ta ett teamlead-ansvar.

Kristofer Norén, fullstackutvecklare.

Kristofer Norén, fullstackutvecklare

Bred kompetensutveckling och chansen att få jobba med kunder som gör skillnad fick denna WP- och WooCommerce-utvecklare att ta steget över i en ny anställning i slutet på förra året. I corona-tider tar han gärna cykeln till kontoret vilket onekligen är en uppfriskande aktivitet eftersom det är en hel mil. Enkel väg. 

Mats Tuovinen, fullstackutvecklare.

Mats Tuovinen, fullstackutvecklare

Efter flera år på webbyrå i Finland ville han testa lyckan även på andra sidan Östersjön och i september landade han därför hos oss. Både vår kundbas och företagskultur fungerade som lockbete och så här ett halvår in i jobbet är han nöjd över sitt landsöverskridande beslut. 

Christoffer Larsson, fullstackutvecklare.

Christoffer Larsson, fullstackutvecklare

I samma veva som Mats började kom även Christoffer in på bygget. Efter 20 år i tech-branschen var det Triggerfish värderingar, kundstock och vad han upplevde som en väldigt familjär stämning som gjorde att han i våras tog kontakt med oss – på den vägen är det!

Nina Ma, webbutvecklare.

Nina Ma, webbutvecklare

Webbutvecklare med bra koll på WordPress och som började i augusti förra året. Ett halvår in i jobbet trivs hon som fisken i vattnet och ser nu fram emot fler headlessprojekt och att få träffa kollegorna på riktigt igen framöver. (Vi håller med!)

Akin Ekici, fullstackutvecklare.

Akin Ekici, fullstackutvecklare

Enligt honom själv älskade han våra jobbannonser i sociala medier, nu älskar han sitt nya jobb. Småbarnsföräldern Akin letade efter en byrå med hög professionalism och föräldravänlig inställning (och fann perfekt nog oss). Sedan januari är han en av våra duktiga fullstackare med inriktning mot backend.

Johan Gustafsson, webbutvecklare

Johan Gustafsson, webbutvecklare

Startskottet för Johan gick också i januari och han kastades direkt in i ett javascript-projekt med hög inlärningskurva (vilket låg på önskelistan) och e-handel som han har stor erfarenhet av sedan innan. Nu ser han fram emot att lära känna fler kollegor och bli helt varm i kläderna.  

Ben Counsell, webbutvecklare.

Ben Counsell, webbutvecklare

“Remote working” är kanske Bens mellannamn eftersom han jobbat på distans i ett helt decennium. När han i slutet på januari började hos oss var det med en längtan om att jobba mer med miljö- och välgörenhetsorganisationer och en teknikstack baserad på Next.js och Tailwind. Spot on Triggerfish, med andra ord!

Marco Hyyryläinen, backendutvecklare

Marco har väldigt nyss, för bara någon vecka sedan, tagit klivet över vår tröskel. Med sig har han gedigen e-handelskompetens, en önskan om nya utmaningar och dessutom en förkärlek till trumpet- och tubaspelande. Det känns som en ypperlig kombo för att passa in i gänget både på och efter kontorstid, säger vi.

Jesper Hansson, webbutvecklare

Utvecklare Jesper började även han nyss. Första veckan beskriver han som rolig och på pricken som han hoppades. Nu ser han fram emot att lära känna alla kollegor och sätta tänderna i ett projekt. När jobbet inte pockar på uppmärksamhet så kollar han gärna på Anime, något han plötsligt blivit helt hooked på.

Vi säger välkomna till Triggerfish-familjen och ett riktigt spännande 2021!