De senaste åren har vår årliga konferens varit ett riktigt hejdundrandes äventyr. Vi har avverkat allt från slott till alptoppar, både hemma och borta. Resorna vi gjort och ögonblicken vi delat har har svetsat oss samman och fått oss att skratta och ibland gråta av skratt. Så hur ersätter man det i pandemitider? Så här gjorde vi.

Vi ville tänka stort men ta vårt ansvar 

Triggerfish-familjen består av ganska många restokiga personer men långväga äventyr låg ju av självklara anledningar på is i år. Vi bestämde oss därför för att ge oss på ett annat typ av äventyr, nämligen att skapa en digital upplevelse utöver det vanliga.

Eftersom videomöten har varit vår vardag väldigt länge nu så ville vi verkligen se till att just det här “mötet” kändes annorlunda. Inga frusna bilder eller hackande ljud här inte. 

Efter att ha funderat på att ha digitala studios hos andra så landade vi i att vi ville genomföra konferensen på hemmaplan, på vårt fina kontor vid Hornstull. Vi ville att den skulle vara rolig, energifylld, kreativ och peppande men även informativ och skapa en enhetlig syn på vilka vi är och vart vi är påväg. Den skulle skapa en känsla av gemenskap och verkligen presentera Triggerfish för de hela 12 (!) nya kollegor som vi välkomnat den senaste tiden!

Varför ha EN studio när man kan ha TRE?

Först tänkte vi bara ta in några som kunde ge oss en extra hand kring tekniken men… man kan väl säga att vi gick loss. Vi byggde mer eller mindre om hela kontoret och slutresultatet blev inte bara en utan tre studios: 

Slimmad agenda var INTE melodin

Det var mycket vi ville ha sagt under årets konferens. För att ro i hamn, de inte så blygsamma, 58 programpunkterna så la vi enormt mycket tid på körschemat och hur punkterna bäst skapade dynamik och driv under dagen. Utöver att gå igenom hur året gått och vart vi är på väg i framtiden så gjorde vi även detta:

Kontentan: vilken grej – det kan vi spinna vidare på!

Det här var otroligt kul! Vi fick in energi, hopp om framtiden och lyckades digitalt ryggdunka oss själva för ett fantastiskt genomfört 2020 samtidigt som vi samlade ihop oss inför 2021. Aldrig tidigare har vi haft ett så starkt team på startlinjen som nu. Nu kör vi!