I mars tog vi oss ner till de Österrikiska alperna och utforskade Bad Gastein.

För andra året i rad valde vi att köra en gemensam skidresa ihop. I år gick resan till Österrike och Bad Gastein och vi kunde inte haft en bättre resa. När vi kom ner snöade det massvis för att sen spricka upp med strålande sol resterande dagar. Puderskidåkning i vårsol är svårslaget.

Vi tog hjälp av Per Huss som är tidigare en av världens bästa freeride åkare och länge jobbat som guide på Ski Unlimited. Han roddade och fixade allt för oss.

Resan började med en konferens där vi denna gång delade upp oss i olika arbetsgrupper då målet var att få saker och ting gjorda. Första skiddagen var många lite ringrostiga så det började i lättare backar för att sen bli brantare och brantare. Dagen avslutades med en fin after ski på Silver Bullet i Bad Gastein.

Den andra dagen åkte vi högt upp till Sport Gastein som har dalens högsta berg. Dagen började med strålande sol och fin djupsnö till midjan. Glädjeropen från vissa Triggerfishare hördes över hela dalen. Hotellets Spa och Bad Gasteins nattliv utforskades till sent på natten.

Tredje dagen spenderade många i solstolen.

Tar med oss minnen från en helt fantastisk resa.

Per Huss
Per Huss – vår eminenta guide