Tomas har jobbat som utvecklare på Triggerfish sedan 2010.

”Arbetsplatsen och kollegerna är det absolut bästa med Triggerfish. Utan dem kan det hända att jag hade kollat på någon app/spel studio, men som det är nu vill jag 100% vara där jag är. Många som jobbar här har varit här länge och vi har blivit vänner. Alla på byrån är väldigt trevliga och sociala, det ger energi tycker jag. Den andra viktiga trivselfaktorn är att få jobba med duktiga människor.

Triggerfish växer snabbt och de nya som börjar här kommer snabbt in i det. Utmaningen för oss just nu är att hitta smarta rutiner som funkar när man växer. Att ropa till varandra över skärmen funkar inte lika bra nu som när vi var färre.

En vanlig dag så kommer jag till jobbet vid åttatiden, tar en kaffe, snackar lite med några andra tidiga. Sedan betar jag av några mail, kanske har det dykt upp ett supportärende som behöver lösas.

Efter det sitter jag och jobbar med det projekt jag för tillfället är delaktig i. Vi jobbar ofta två utvecklare i samma projekt, det är kul för då kan man bolla grejer med varann samt dra fördel av olika projektteam. Vem man jobbar med varierar från projekt till projekt. Vi jobbar även nära kreatörer, test och projektledare och har ofta avstämningar och genomgångar vilket alltid är givande.

Just nu jobbar jag med ett projekt i Vue vilket är väldigt utvecklande. Inspirerande att se hur vi kan kombinera WP med Vue.

Vid halv tolv äter vi lunch och då blir det roliga snack, både om jobb och om annat, vi är många som äter tillsammans här på kontoret. Under vissa månader har vi mer fokus på träning och då är vi många som tränar på lunchen.

Efter lunch fortsätter jag jobba med pågående projekt och vid fem/sex-tiden blir det hemgång.

Jag gillar att vi gör mycket tillsammans, vår VD är bra på att fixa samtidigt som vi även brukar turas om att styra upp olika aktiviteter. Denna vår drar vi till Österrike med hela byrån för en skidresa. Tidigare år har det varit Barcelona, Mallorca, Comosjön, Hemavan, Sälen m.m. På resorna blir det såklart en del jobbsnack men också roligheter i form av aktiviteter, god mat, skönt umgänge. Vi är som sagt ett bra gäng som trivs ihop.”

Panos är Triggerfish färskaste utvecklare.

Panos började på Triggerfish i vintras och har tidigare jobbat 8 år som webbutvecklare på annan byrå.

”Jag ville hit eftersom jag gillar att Triggerfish kör nischat mot komplexare WordPress projekt. Det attraherade mig att de vågar stå för det och jag vill jobba med de bästa. Det finns ett gäng grymt kompetenta utvecklare att bolla med, det är kanske det jag gillar allra bäst med Triggerfish.

Det är ännu mer familjärt här än jag trodde, alla är verkligen schyssta. Även om många är väldigt erfarna så finns det ingen prestige i grejer. Man hjälper varann helt enkelt.

Det känns som att alla vill åt samma håll här.”