WordPress

Att välja WordPress som CMS för ditt nästa webbprojekt har aldrig varit mer rätt än nu. WordPress är säkert, användarvänligt och framtidssäkert.

Världens största CMS

Idag driver WordPress mer än 25% av världens mest besökta webbplatser med en marknadsandel på ca 60% av alla tillgängliga webbpubliceringsverktyg och CMS.
Källa: w3techs.com

Kostnadseffektivt

Du får mest för pengarna när du upphandlar ett webbprojekt i WordPress. Öppen källkod utan licenskostnader samt snabb utvecklingstakt ger mer pengar i projektet till det som gör skillnad för din verksamhet.

En plattform för alla dina projekt

Webbplats

När du vill ha en affärsdrivande webbplats som stöder din verksamhet och organisation på bästa sätt.

E-handel

Ett suveränt alternativ för e-handelslösningar. Snabbt, snyggt och responsivt!

Integrerationer

Dra nytta av WordPress inbyggda API funktionalitet för att koppla ihop andra tekniska plattformar, som CRM, appar eller andra webbplatser.

Intranät

WordPress fungerar utmärkt som intranätlösning med integration mot ditt befintliga Active Directory.

Anlita en webbyrå som kan WordPress!

Triggerfish har som mål att bli den webbyrå i Stockholm som levererar de bästa webbplatserna i WordPress oavsett marknadssegment eller affärsmodell.

Hör av dig så hjälper vi dig också

Vår filosofi

Att jobba med WordPress som plattform mot stora organisationer och företag innebär att vi valt att jobba extra mycket med en rad viktiga aspekter.

Flexibilitet

Vi utgår från att de flesta kunder förväntar sig ständig förändring. Vi bygger alltid upp WordPress med flexibel administration så att plattformen hänger med i affärsbeslut som tas.

Användarvänlighet

En av WordPress framgångsfaktorer är det fräscha gränssnittet och den låga tröskeln för att snabbt sätta sig in i hur man bäst hanterar sitt dagliga arbete med webbplatsen.

Vi lägger tid på att skapa superenkla lösningar för våra administratörer. Enkelt, snabbt och kul är målet.

Skalbarhet

Våra kunder har mellan 1 och   600 siter. Hanteringen av multipla webbplatser med olika syften, mål, funktioner och utseenden är något vi ofta jobbar med.

Säkerhet

För oss är säkerhet A & O. Vi har ett genomgående tänk i hela vår organisation från att bara använda ett fåtal plugins, aldrig jobba med färdiga teman, process för att uppdatera WordPress, för ändamålet anpassad drift osv. WordPress är säkert om man gör rätt är vår inställning.

Kundanpassning

Vi är vana vid alla sorters förfrågningar som är mer eller mindre komplexa. Vårt uppdrag är att hitta rätt lösning för webbplatsens syfte och mål. Våra arkitekter är experter på WordPress och hjälper till att definiera krav och bästa möjliga lösning.

Snabbhet

Webbplatsen måste vara snabb och genom att nyttja effektiva cachetjänster, samt undviker onödig kod ökar vi användarupplevelsen och Googles rank för din webbplats.

WordPress i siffror

26%
Av världens webbplatser
76
Miljoner nedladdningar
42000
Nedladdningsbara plugin
50000
Webbplatser lanseras varje dag