Webbplats för arbets- och mötesplatser över hela världen

United Spaces

United Spaces är en inspirerande arbets- och mötesplats där människor och företag utbyter idéer, kunskaper och erfarenheter. De erbjuder arbetsmiljöer efter alla olika behov och genom sin fullserviceanläggning kan du och ditt företag fokusera på det som ni gör allra bäst.

Utmaning

Utmaningen i projektet med United Spaces har varit att återspegla känslan av ett internationellt företag med skräddarsydda lösningar. Det var också viktigt för oss att skapa en användarvänlig och lättadministrerad webbplats trots en stor mängd bilder, filmer och olika typer av innehållskomponenter.

Uppdrag

  • Teknisk produktion
  • Förvaltning

Resultat

Efter framtagen design har vi skapat en inspirerande webbplats som presenterar de lokaler, paket och event som United Spaces erbjuder. Vi läser in flöde från sociala medier och delger inspiration, nyheter och artiklar genom United Spaces Magazine. Webbplatsen är dessutom både enkel och rolig att administrera.

”Triggerfish är den absolut bästa webbyrån jag jobbat med. Att deras specialistkunskap ligger på just WordPress känns tryggt och även modernt. Deras fokus var hela tiden att skapa en webbplats som skulle vara så enkel som möjlig att administrera, något som skapar förtroende och lugn i en content managers hjärta. Det var även väldigt skönt att ha en projektledare som skötte kontakten från deras håll, och som både pratade webbutvecklarnas språk och vårt. Jag kommer definitivt att rekommendera Triggerfish vidare.”

Sofia Zetterqvist, Digital communication, United Spaces