Effektiv webbplats för lokaler som gör skillnad

Målet var en modern webbplats med tydliga målgruppsingångar, automatiserade flöden och enkel administration. I samarbete med det börsnoterade fastighetsbolaget Stendörren gav vi oss in i världen av kommersiella fastigheter.

Stendörren – en av Sveriges jättar

Stendörren Fastigheter AB är ett fastighetsbolag noterat på Nasdaq Stockholm, Mid Cap. De äger, förvaltar och utvecklar lagerlokaler, kontorslokaler samt lokaler för lager, logistik och industri. Som en av Sveriges största inom sin bransch behövdes en site som andades pondus, spetskunskap och tydlighet.

  • Strategi
  • Koncept och design
  • Teknisk produktion
  • Långsiktig förvaltning

Många målgrupper, många intressen – en sajt

Att hjälpa Stendörrens skilda målgrupper att hitta rätt har varit avgörande i arbetet. De olika ämnesområdena konkurrerade alla om att få högsta prio på startsidan. Lika viktigt som det var att befintliga hyresgäster skulle få tillgång till snabb service behövde lediga lokaler för framtida hyresgäster enkelt kunna visas och filtreras. Den omfattande Investor Relation-delen av företaget behövde kunna presentera senaste informationen till sina aktieägare samtidigt som karriärsidorna skulle locka framtidens medarbetare. Tillsammans med Stendörren skapade vi en väl genomtänkt sitemap som dels löste denna utmaning men också gjorde siten flexibel om prioriteringarna skiftar i framtiden.

Automatisera mera

Utöver en tydlig strategi för innehåll var automatisering av flöden från diverse externa system en av grundbultarna i projektet. Stendörrens konstanta ström av tabelltung finansiell information, pressmeddelanden och nyhetsbrev integreras sömlöst i WordPress-plattformen så att hyresgäster, aktieägare och allmänhet fick en samlad upplevelse. Vitec integrerades också för att de skulle kunna hantera lediga lokaler.

Digitaliserad årsredovisning

Stendörrens lokaler gör inte bara skillnad för hyresgästernas affärer, de gör även skillnad för områdena de ligger i, för människorna som bor och jobbar där – och för deras aktieägare. Att samarbeta med dem kombinerar hjärta med spetskunskap, precis så som vi på Triggerfish gillar att ha det. Därför är det roligt att vårt armkrokande fortsätter. I dagsläget förvaltar, rådger och vidareutvecklar vi stendorren.se och flertalet andra projektsiter.

Det har varit ett nöje att arbeta med Triggerfish som har förstått vår vision och under projektets gång varit proffsiga, leveranssäkra och innovativa. Ser fram emot fortsättningen!

Intresserad av ett samarbete?

Hör av dig till mig för att diskutera ert projekt eller önskemål.

Jakob Pernvik
VD/Strateg
jakob.pernvik@triggerfish.se
+46 (0) 706 05 59 63

Jakob Pernvik