Webbplats för ledande utvecklingspartner inom supply chain management och logistik

Sonat

Sonat är en utvecklingspartner inom supply chain och logistik med kompetens och tjänster inom såväl fjärdepartslogistik som konsulting.

Utmaning

Några av utmaningarna med projektet var att skapa en mer global känsla på webbplatsen och presentera tjänsterna på ett sätt som blir mer lättförståeligt för kunden. Önskemål fanns att kunna koppla olika typer av information till respektive tjänsteområde. Sonat upplevde också att det var svårt att rekrytera bra medarbetare och ville förändra detta.

Uppdrag

  • Analys
  • Design och koncept
  • Copywriting
  • Teknisk produktion
  • Integrering med Salesforce
  • Förvaltning

Resultat

Vi har skapat en webbplats där tjänster, referenser, kunskapsforum och nyheter visas på ett tydligt sätt och enkelt går att relatera till varandra genom olika typer av kategorisering. För employee branding har vi tagit fram en karriärsida som presenterar lediga tjänster, information om hur det är att arbeta på Sonat och medarbetares egna berättelser. Kontaktytor är integrerade med Salesforce.

”Triggerfish är oerhört lättsamma att arbeta med. Lyhörda och kunde omsätta våra önskemål i praktiken, med twist. Vi ser fram mot ett bra och långsiktigt samarbete, vi på Sonat lever som vi lär och vill arbeta i äkta partnerskap.

För oss är Triggerfish en perfekt webbyrå, de har all den kunskap och kompetens vi inte har, ligger i framkant och kan ge oss råd”

Agneta Lund, Marknadschef på Sonat AB