Webbplats för en av Stockholms mest populära gymnasieskolor

Rudbeck

Rudbeck är en av Stockholms läns mest populära gymnasieskolor, mycket tack vare mångfald, trevlig skolmiljö, en individuell studieplan och ett individuellt schema baserat på elevens egna val.

Utmaning

Med målsättningen om att bli Sveriges största gymnasieskola är det viktigt för Rudbeck att behålla det stora antalet sökande. Webbplatsen ska rikta sig både mot potentiella och befintliga elever och deras föräldrar. Det är därför mycket information som ska paketeras och finnas lättillgänglig före respektive målgrupp. Det ska vara enkelt att hitta hur man söker till skolan och kontakta ansvariga vid frågor.

Uppdrag

  • Koncept och design
  • Teknisk produktion
  • Förvaltning

Resultat

Genom att visa upp elevernas arbeten, presentera alla kurser, berätta om Rudbeck och visa nyheter på ett inspirerande sätt är webbplatsen idag levande och ger något för alla målgrupper. Med mycket flexibelt och bra möjligheter att skapa widget-, konverterings- och kontaktytor har vi skapat en lättadministrerad och väl fungerande webbplats.

”Det har varit mycket trevligt att jobba med Triggerfish och vi är så nöjda med vår nya webbplats! De har verkligen hittat rätt känsla och levererat en webbplats som speglar vår verksamhet mycket väl! Det vi uppskattar extra mycket är den tillgänglighet, flexibilitet och lyhördhet som Triggerfish har visat.”

Therese Wreber, Rudbeck