Har du hamnat rätt?

Vi tror att du hamnat på denna sida för att du är på jakt efter en hantverkare i ditt närområde.

UNC som förvärvades av webbyrån Triggerfish i Stockholm har mer än 500.000 hantverksföretag i sin databas. Dessa företag har tidigare presenterat sina företagsuppgifter och tjänster på deras respektive organisations- eller förbundssidor, samt på unc.se. I vissa fall har även UNC haft hand om hantverkarnas egna hemsidor, där företagspresentationen synts under hantverkarnas egna domännamn.

Triggerfish har 2015-08-25 stängt ner denna databas efter mer än 17 år på webben!

Det är därför du hamnat på denna sida, eftersom det tar en stund för sökmotorerna att sluta indexera hantverkaren du sökt under domänen unc.se eller triggerfish.se.

På följande organisationers webbplatser finns numera egna medlemssökningar som hjälper dig att hitta din hantverkare inom respektive branch. Vi hoppas att du finner den du söker.

Comfort

Comfort_C_LogoComfort är en kedja med 130 medlemsföretag, drygt 1 800 certifierade montörer och 68 butiker som erbjuder företag och privatpersoner kvalitativa helhetslösningar inom material, installation, service och underhåll inom värme och vatten.

Hitta företag och butiker kopplade till Comfort

Entreprenörföretagen

entreprenorforetagen-loggaEntreprenörföretagen är en bransch- och arbetsgivarorganisation för plåtslageri, ventilation och stål- och lättbyggnad som erbjuder sina medlemsföretag rådgivning, avtal och utbildning.

Hitta företag kopplade till Entreprenörföretagen

Svensk Ventilation

Svensk_vent_logo_liggande_medpayoffSvensk Ventilation företräder ventilationsföretagen i Sverige – tillverkare, installatörer, serviceföretag, återförsäljare och konsulter. Tillsammans sysselsätter medlemsföretagen cirka 10 000 personer i Sverige.

Hitta företag kopplade till Svensk Ventilation

Säker Vatten

sakervatten-logotypeBranschregler Säker Vatteninstallation är ett regelverk som togs fram av VVS-branschen för att minska risken för vattenskador, legionellaspridning, brännskador och förgiftning. Endast någon av de 1771 auktoriserade företagen kan utföra Säkra Vatteninstallationer och lämna intyg.

Hitta företag kopplade till Säker Vatten

VVS Företagen

VVSloggaVVS Företagen är en bransch- och arbetsgivarorganisation för företag verksamma inom VVS samt arbetsgivarorganisation för företag verksamma inom kyla, rör, industrirör, ventilation och teknisk isolering. VVS står för Värme, Ventilation och Sanitet, tre viktiga hörnstenar i den verksamhet som utgör deras 1.150 medlemsföretags vardag.

Hitta företag kopplade till VVS Företagen