Utbildning

För att du som kund ska kunna använda din webbplats funktioner på bästa sätt erbjuder vi utbildning i WordPress. Vi anordnar även frukostseminarium och föreläsningar för att dela med oss av våra kunskaper och erfarenheter inom webbdesign och digital kommunikation.

Utbildning i WordPress

Vi utvecklar webbplatser efter dina unika behov. För att varje installation ska nyttjas på bästa sätt erbjuder vi alltid en pedagogisk utbildning efter avslutat projekt. Utbildningen kan även hållas om fler eller nya medarbetare vill förbättra sina kunskaper. Under utbildningen går vi igenom grunderna i WordPress steg för steg; hur webbplatsen är uppbyggd och hur administrationen fungerar.

Vårt fokus, förutom den tekniska funktionaliteten, är alltid att bygga webbplatser som är enkla och roliga att arbeta med. Vi ser det som en grund för att lyckas hålla webbplatsen levande.

Vi tänker steget längre och bygger flexibla lösningar som gör det möjligt för dig som kund att skapa många olika innehållstyper.

Under utbildningen ger vi inspiration och visar vilka möjligheter som finns med den specifika webbplatsen. Efter avslutad utbildning har du en bra grund för att skapa en intresseväckande och väl fungerande webbplats!

mote-konferensrum1

Föreläsningar inom
webb och digital kommunikation

Vi tycker om att dela med oss av kunskaper som du som administratör eller webbansvarig kan ha nytta av i det dagliga arbetet. Därför anordnar vi även frukostseminarium, föreläsningar och kurser med jämna mellanrum. Under de senaste tillfällena har våra duktiga medarbetare och samarbetspartners delat med sig av tips och råd inom Google Analytics, SEO och berättat om möjligheter med WordPress. Vi har många fler spännande upplägg på gång så håll utkik efter mer information på vår webbplats och i vårt nyhetsbrev.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att hålla koll på kommande föreläsningar och seminarium!