Optimering

Efter lansering fortsätter relationen i ett nära samarbete. Beroende på förväntan och kundens karaktär syr vi tillsammans ihop en plan för hur vi skall analysera, mäta och optimera.

Digitalt råd

Efter genomfört projekt har vi mycket goda insikter kring målgrupper, hur olika olika sökord levererar, hur besökare rör sig på webbplatsen och hur man kan optimera.

Med hjälp av en rad verktyg och insikter jobbar vi tillsammans fram en plan för hur webbplatsen och den digitala närvaron skall förbättras.

Ofta jobbar vi med ett koncept vi kallar ”Digitala råd” där vi och kunden träffas löpande med tydliga målsättning. Efter en fast agenda, tydliga förväntningar och målsättningar driver vi er framåt.

Föreläsningar inom
webb och digital kommunikation

Vi tycker om att dela med oss av kunskaper som du som administratör eller webbansvarig kan ha nytta av i det dagliga arbetet. Därför anordnar vi även frukostseminarium, föreläsningar och kurser med jämna mellanrum. Under de senaste tillfällena har våra duktiga medarbetare och samarbetspartners delat med sig av tips och råd inom Google Analytics, SEO och berättat om möjligheter med WordPress. Vi har många fler spännande upplägg på gång så håll utkik efter mer information på vår webbplats och i vårt nyhetsbrev.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att hålla koll på kommande föreläsningar och seminarium!