Vi söker

Triggerfish är en växande digital byrå med stark kundbas. Just nu söker vi nya duktiga medarbetare.

Fullstack utvecklare

Som utvecklare på Triggerfish jobbar du självständigt i ett team med oerhört duktiga utvecklare. Är du noggrann och kan tänka lösningsförslag, estimera ditt arbete, förklara vad som måste göras och genomföra det med hög kvalitet så är det kanske dig vi söker!

Läs mer om tjänsten

Frontend-utvecklare

Vi söker en frontend-utvecklare som brinner för att göra webben till en bättre plats. Du drivs av kvalitetstänk och vill alltid leverera den bästa upplevelsen för besökare och administratörer. Du är noggrann och har en stark känsla för UX. Du gillar att jobba självständigt men uppskattar även ett starkt team som tillsammans gör underverk. Är det du?

Läs mer om tjänsten

Triggerfish i Hemavan

Att arbeta på Triggerfish

Vår webbyrå består av ett 20-tal medarbetare med lång erfarenhet inom webb. Vi är tillräckligt små för att kunna vara personliga och flexibla samtidigt som vi känner stolthet i vårt hantverk – att skapa Sveriges bästa webbplatser. Det som kännetecknar Triggerfish är vårt fokus på kvalitet. Det genomsyrar allt vi gör, vi tror på att i alla lägen säkerställa att vi gjort det bästa av varje projekt.

Vi tror på

  • Frihet under ansvar. Behöver du åka till landet en dag tidigare, komma till kontoret lite senare för att din son fyller år eller något annat – gör det och ta igen tiden när det funkar för dig. Och omvänt: ibland har vi ett projekt som kräver extra insats, då ser vi gärna att du kliver in och gör vad som behövs..
  • Jämlikhet. För oss är alla lika värda oavsett sexuell läggning, bakgrund, kön eller religion. Vi värdesätter kvalitet, passion, team spirit, kamratskap och viljan att hela tiden bli bättre.
  • Personlig utveckling. Vi tror att alla människor utvecklas. Därför utmanar vi oss själva, ser till att hitta dynamiska konstellationer där olika kompetenser får jobba tillsammans för att var och en hela tiden ska få växa och bli ännu bättre.
  • Kaizen. Att ta små steg som till slut växer och blir något stort. När vi summerar Triggerfish framgång så ser vi inte ett enskilt stort steg, utan att vi hela tiden blir bättre. Vi har valt att kalla detta för Kaizen.
  • Hälsa. Vi sitter mycket, stundtals jobbar vi långa dagar under stress och samtidigt försöker vi få balans i våra liv. Alla studier visar att om man mår bättre och man rör på sig – man kan koncentrera sig bättre, man orkar mer och man kan hantera jobbiga situationer. Triggerfish uppmuntrar på olika sätt till fysisk aktivitet och vardagsrörelse, utifrån allas våra olika möjligheter. Vi pratar också mycket mat kan tilläggas – både sund och lite mindre sund …
  • Ett gott skratt. Att skratta är bra (punkt slut).
  • Resa. Det finns få saker som binder oss samman så starkt som när vi åker någonstans i Europa på en ”work away”. En vecka kan vi jobba och leverera lika bra från Barcelona som från Stockholm. Vi försöker göra minst en resa per år och då blir det mycket spel, skratt, prat, mat och motion.

LIA/Praktik

Vi är väldigt glada över att det är många som utbildar sig inom vår bransch! För tillfället har vi inte möjlighet att ta emot praktikanter eftersom vi inte har tillräckligt med tid att avsätta för att du ska få en meningsfull och lärorik period hos oss. Lycka till med dina studier!

Skicka in ansökan

Vi brinner alla för webb och jobbar tillsammans för att göra Triggerfish till marknadens främsta aktör. Du bör ha höga ambitioner, glöd och lång erfarenhet av att jobba med webb.

Om du tycker att vi verkar vara en spännande webbyrå – skicka din spontanansökan till jakob@triggerfish.se.