Vi expanderar

Triggerfish är ett växande bolag och en webbyrå med en stark kundbas. Då vi arbetar med bolag inom alla branscher erbjuder vi en arbetsplats där du får jobba med varierande webbprojekt och hela tiden möta nya utmaningar.

Webbutvecklare

Som webbutvecklare hos Triggerfish jobbar du självständigt och i team med oerhört duktiga utvecklare. Du behöver vara en duktig och noggrann utvecklare som gillar att tänka lite längre. Att du kan tänka lösningsförslag, estimera ditt arbete, förklara vad som måste göras och genomföra med hög kvalitet är ett måste.

Läs mer om tjänsten

utvecklarhornan

Att arbeta på Triggerfish

Vår webbyrå består av ett tiotal medarbetare med lång erfarenhet inom webb. Vi är tillräckligt små för att kunna vara personliga och flexibla samtidigt som vi känner stolthet i att vara professionella, affärsmässiga och leverera webbplatser som hjälper våra kunder att uppnå deras mål. Vi arbetar efter en tydlig process där varje person får möjlighet att fokusera på sina arbetsuppgifter i så stor utsträckning som möjligt.

När vi inte grottar ner oss i våra kunders webbplatser utmanar vi oss själva med mål kring träning, äter gemensam fredagsfrukost, gör en rolig resa tillsammans, deltar på WordCamp, rensar hjärnan i en fussballmatch eller snackar skit på en och annan afterwork. Eller så tar vi en stund och bara tittar ut över Stockholms ström.

LIA/Praktik

Vi är väldigt glada över att det är många som utbildar sig inom vår bransch! För tillfället har vi inte möjlighet att ta emot praktikanter eftersom vi inte har tillräckligt med tid att avsätta för att du ska få en meningsfull och lärorik period hos oss. Lycka till med dina studier!

Skicka in ansökan

Vi brinner alla för webb och jobbar tillsammans för att göra Triggerfish till marknadens främsta aktör. Du bör ha höga ambitioner, glöd och lång erfarenhet av att jobba med webb.

Om du tycker att vi verkar vara en spännande webbyrå – skicka din spontanansökan till info@triggerfish.se.