Frontend-utvecklare

Triggerfish är en digital byrå i teknikens framkant som är specialiserade på WordPress. Vi söker nu dig som vill bli en del av vårt grymma gäng. 

Vem är du?

Som webbutvecklare hos Triggerfish jobbar du självständigt och i team med oerhört duktiga kollegor. Du är en skicklig och noggrann utvecklare som gillar att tänka lite längre fram och kan se kundens slutmål tidigt och jobba mot det. Vi uppskattar att du kan tänka ut lösningsförslag, estimera ditt arbete, förklara vad som måste göras och genomföra allt med hög kvalitet. Då vi är ett skönt gäng som har kul på jobbet och ofta träffar kunder så uppskattar vi om du själv är en social person.

Vi jobbar med avancerade webbplatser och projekt där WordPress alltid ligger som grund. Därför är det en förutsättning att du tycker om och är väl insatt i hur WordPress fungerar. Du är bra på frontendutveckling men räds inte backend.

Hos oss kommer du att jobba med vårt egenutvecklade tema som ligger till grund för alla webbplatser vi utvecklar. Du kommer bl.a. att använda PHP, CSS/Sass, Javascript tillsammans med WordPress interna API:er, hooks och Grunt som byggverktyg.

Vad vi gillar

På Triggerfish jobbar man i små projektteam där vi strävar efter att man som utvecklare jobbar med olika projekt och teammedlemmar. Allt för att hela tiden utvecklas, utmanas och utmana samt dra lärdom av olika kunder och projekt. Ibland jobbar man med längre projekt och ibland är det skönt att driva ett kortare projekt där man ser slutmålet snabbt.
Vi har många kunder och man behöver vara trygg i att kunna byta och stötta andra projekt som behöver din hjälp.

Vi jobbar konstant med att hålla oss uppdaterade och prova ny teknik. På våra devdagar diskuterar vi och kommer fram till olika lösningar som vi vill prova eller byta ut delar som inte funkar längre. Vi drivs mycket av begreppet Kaizen där små steg till slut blir stora förändringar.

Vi har under årens lopp byggt upp ett eget TF-Template (boilerplate) som vi konstant utvecklar vidare. Det gör att utveckling blir trevlig, modern och lätt att underhålla. På tal om underhåll så är just underhåll en viktig del av vår verksamhet där vi tar ansvar för drift och underhåll för några av Sveriges största WordPress installationer. Det gör att vi behöver tänka långsiktigt i allt vi gör.

Vi är måna om att varje individ i team utvecklas och mår bra. Vår byråchef har löpande dialog om hur vi hittar roliga och utmanande projekt för varje person och ser till att fånga upp surdegar.

Vilka är vi?

Vi är ett sammansvetsat gäng med låg prestige som är vana att ta eget ansvar och gillar att göra riktigt bra webbprojekt. Vi jobbar med stora, krävande bolag som bl.a. Spotify, Dice, Vasakronan och Scouterna som i gengäld är drivna och väldigt roliga att jobba tillsammans med. Vi har tydliga processer för webbutveckling, projekt och tung kompetens inom koncept, design och produktion av webb.

Triggerfish i Sport Gastein

Triggerfishfördelar

Vi sponsrar med träningskort och gör avsättning till pension. Vi käkar gemensam frukost en gång i veckan, jobbar gärna utomlands någon gång per år och har högt i tak där alla är med och bidrar till vår utveckling som bolag. Vi gör roliga saker utanför jobbet, många av oss tränar och släpper gärna lös ett gott garv.

Låter det intressant?

Gör vårt test

Psst. Sök nu, vi behandlar ansökningarna löpande.