Backend-utvecklare som gillar utmaningar

På Triggerfish jobbar vi med WordPress-projekt som bryter ny mark. Vi vet att med rätt arkitektur, förväntan, team och säkerhetsfokus kan vi använda WP på projekt där andra inte tror att det är möjligt. Just nu jobbar vi bland annat med ett av världens första bankprojekt som bygger på WordPress där vi integrerar WP mot banksystemet.

Sara bakom skärmar

Vad vi söker

I nästan alla våra projekt är det någon form av integration samt att vi gör allt mer e-handel där smarta lösningar mot andra system är avgörande.

Efterfrågan på våra tjänster ökar och därför söker vi nu en till backend utvecklare till vårt seniora devteam. Idag är vi 13 utvecklare av olika karaktärer och inriktningar.

Vad kan du?

 • 3+ års erfarenhet av PHP och WordPress.
 • Har erfarenhet av Linux / Nginx / Apache / MySQL.
 • Har jobbat med förhållandevis avancerade integrationsprojekt tidigare.
 • Har en djupare förståelse för hur WordPress interna API:er fungerar utöver ”the loop”.
 • Har kunskap av Devops.
 • Har erfarenhet av sanitering, validering och escaping.
 • Använder versionshantering (vi använder Git).

Meriterande

 • Har koll på och följer WordPress kodstandarder.
 • Har erfarenhet av objektorientering inom PHP.
 • Har erfarenhet av att använda WP CLI.
 • Har erfarenhet av namnservrar och DNS.

På Triggerfish kommer du jobba mycket med integrationer mot externa tjänster, därav är det högst meriterande att ha erfarenhet av att integrera andra tjänster med WordPress. När man jobbar mot externa tjänster kan det även vara bra att ha koll statuskoder och metoder inom HTTP protokollet och även olika typer av API:er såsom SOAP och REST.

Vad vi gillar

På Triggerfish jobbar man i små projektteam där vi strävar efter att man som utvecklare jobbar med olika projekt och teammedlemmar. Allt för att hela tiden utvecklas, utmanas och utmana samt dra lärdom av olika kunder och projekt. Ibland jobbar man med längre projekt och ibland är det skönt att driva ett kortare projekt där man ser slutmålet snabbt.
Vi har många kunder och man behöver vara trygg i att kunna byta och stötta andra projekt som behöver din hjälp.

Vi jobbar konstant med att hålla oss uppdaterade och prova ny teknik. På våra devdagar diskuterar vi och kommer fram till olika lösningar som vi vill prova eller byta ut delar som inte funkar längre. Vi drivs mycket av begreppet Kaizen där små steg till slut blir stora förändringar.

Vi har under årens lopp utvecklat ett eget grundtema som vi konstant förbättrar och underhåller. På tal om just underhåll så är det en viktig del av vår verksamhet där vi ansvarar för drift och underhåll för några av Sveriges största WordPress-installationer. Det gör att vi behöver tänka långsiktigt i allt vi gör.

Vi är måna om att varje individ i teamet utvecklas och mår bra. Vår byråchef har löpande dialog om hur vi hittar roliga och utmanande projekt för varje person och ser till att fånga upp eventuella surdegar.

Vilka är vi?

Vi är ett sammansvetsat gäng med låg prestige som är vana att ta eget ansvar och gillar att göra riktigt bra webbprojekt. Vi jobbar med stora, krävande bolag som bl.a. Spotify, Dice, Vasakronan och Scouterna som i gengäld är drivna och väldigt roliga att jobba tillsammans med. Vi har tydliga processer för webbutveckling, projekt och tung kompetens inom koncept, design och produktion av webb.

Christian jobbar i soffan

Låter det intressant?

Skicka din ansökan

Vi behandlar ansökningarna löpande.